ZAHAJUJEME NOVÝ ASISTENTSKO - INSTRUKTORSKÝ KURZ ORGANIZACE KRAV MAGA - MORYL TEAM

08.12.2013 19:05

Kdo má zájem se stát instruktorem, nebo asistentem instruktora KRAV MAGA TAK ZAHAJUJEME NOVÝ ASISTENTSKO - INSTRUKTORSKÝ KURZ ORGANIZACE KRAV MAGA - MORYL TEAM

7. prosince se rozjíždí asistentsko - instruktorský kurz. Bude to probíhat formou seminářů. Semináře budou probíhat přibližně jednou za měsíc. Cena 400 kč za seminář. Budou se vydávat karty účastníků, kde se budou bodovat vaše schopnosti. Jakmile bude karta vyplněná celá, bude se dělat závěrečná zkouška. To znamená, že certifikáty na asistenty a instruktory se budou vydávat individuálně dle individuálních dovedností a rychlosti dosažení požadovaných schopností. Někomu to může trvat 3-4 semináře a někomu třeba rok.

Vzhledem k povaze kurzu formou jednodenních / Sobota / 5 hodinových seminářů vhodné i pro zájemce z řad veřejnosti a jiných měst, než v kterých působí momentálně organizace Moryl Team.

V případě úspěšného dokončení kurzu a obdržení certifikátu asistenta získává cvičenec dle svých schopností i odpovídající stupeň technické vyspělosti. Minimálně je to u asistentů stupeň P4. U certifikátu instruktora je to minimálně stupeň G1.

V kartě cvičence bude bodována kvalita provedení techniky, fighterské / sparingové / schopnosti, schopnost vysvětlit techniku žákům, rozcvička a celková koncepce vedení celého tréninku.

Kurz je pořádán organizací Krav Maga Moryl Team Polsko, kurz povede osobně Expert KM Jacek Moryl. Semináře budou probíhat v Katovicích / Polsko /.V případě zájmu a dotazů pište na email - kamil.vytisk@seznam.cz